El campaner, butlletí local

El campaner és la revista municipal de Vilanant i Taravaus que es publica dos o tres vegades l’any amb les notícies i esdeveniments més destacats.

El campaner és, o era la nostra revista. La revista a paper de Vilanant i Taravaus.

La primera edició va ser al 2004, quan un grup de voluntaris van començar a publicar en blanc i negre un butlletí amb les  notícies més destacades del nostre municipi.

Amb el temps la revista va anar evolucionant, del blanc i negre es va passar al color i el butlletí va passar a ser la veu de l’ajuntament, de les associacions i la veu de tot el poble.

Un dels primers col·laboradors va ser LEO BEARD, dibuixant que va ser el creador de la capçalera de la revista amb un logo del campaner: una campana amb un ninot de “campaner” repenjat a la corda de la campana. Amb la publicació de la revista número 25 al novembre de 2013 aquest logo es va canviar: el campaner va baixar de la corda per passejar per tot el poble i fer arribar les notícies a tots els indrets del municipi. Leo Beard ens va dibuixar un campaner amb barretina i una campana a la mà.

El campaner es va seguir editant fins al 2016 que les xarxes socials poc a poc li van començar a treure protagonisme. No obstant el tenim ben present i amb ganes de tornar a veure aquesta revista editada, a paper o digital, però estem segurs que l’essència del campaner no s’ha de perdre perquè és part de la nostra història i del nostre patrimoni

Portades del Campaner