CURSA TALLAFOCS VIRTUAL

Podràs trobar tota la informació a aquesta notícia:

AQUEST ANY LA CURSA TALLAFOCS ÉS VIRTUAL. DESCARREGA’T L’STRAVA I GAUDEIX DELS CAMINS, CORRIOLS I EL PAISATGE DE VILANANT I TARAVAUS.

La cursa tallafocs aquesta edició serà virtual, això vol dir que al llarg de dos mesos (del 16 de juliol a 16 de setembre 9 es podrà realitzar la cursa amb aplicació strava que et permetrà cronometrar el temps i fer-te partícip de la cursa.

El lliurament de premis i el tancament de la cursa tindrà lloc el 17 de setembre a Vilanant. (S’informarà en el seu moment)


 

L’ENTRADA DEL PLA ALFA 3 OBLIGA A SUSPENDRE LA SORTIDA DE LA TALLAFOCS DEL 16 DE JULIOL!

El 16 de juliol en farem la inauguració i explicarem com funciona una cursa virtual. El que no podrem fer és sortir a realitzar la ruta caminant o corrents ja que el pla alfa 3 prohibeix fer qualsevol activitat al medi ambient.

Tothom qui vulgui realitzar la cursa ho podrà fer fins a data límit del 16 de setembre i el dia 17 de setembre farem el lliurament de premis i l’acte final de la tallafocs.

Si no podeu assistir a la inauguració explicativa estigueu atents a les xarxes socials que us mantindrem informats del sistema de curses virtuals com també de la situació climàtica que ens ha de permetre o no realitzar activitats al medi ambient.