CAVALCADA DE REIS A VILANANT

Entrada de ses majestats els Reis d’Orient pel CARRER FIGUERES Recepció a l’Ajuntament de Vilanant (Placeta, 3). Tirada de caramels i joguines Entrada a l’església de Vilanant. Entrega de regals als nens. PER PARTICIPAR enviar un E-MAIL a culturaiesports@vilanant.cat amb el nom del nen o nena i escriure UNA FRASE que vulgueu que els reis […]

Campament Reial a Vilanant

Dia 3 de gener a partir de les 18 h i fins a les 21 hores el casc antic de Vilanant es convertirà en un campament reial amb personatges que faran somniar als més petits per esperar la nit màgica de Reis. Un recorregut pels carrers cèntrics del poble on el patge reial podrà parlar […]

Activitat esportiva dirigida

Noves activitats dirigides a Vilanant! Dimarts i dijous a la sala polivalent de Vilanant. Per a inscripcions i més informació pots dirigir-te a la web del Consell Esportiu Alt Empordà: www.cealtemporda.cat Apunta’t! 

Ple ordinari del mes de novembre

L’Ajuntament de Vilanant celebrarà sessió plenària ordinària aquest dimecres dia 8 de novembre a les 20 hores. Se celebrarà a la sala de plens de l’Ajuntament de Vilanant.

Festa Major de Sant Martí a Taravaus

Inflables i jocs infantils Arrossada i vermut popular I el gran PEP POBLET No et perdis la festa major de Taravaus! T’esperem el dia 12 i RECORDA: si vols venir a dinar PASSA PER L’AJUNTAMENT A COMPRAR EL TIQUET!

Festa de Santa Isidre // FiraFlor

Activitats per a tothom, animació infantil, decoració floral i música. I si vols parada de segona mà, truca a l’Ajuntament, t’informarem! Programes i cartells informatius: Programa informatiu FiraFlor 2023 Cartell informatiu del Mercat de segona mà Cartell informatiu – Les veus del passat (Escape Room)

1 2 3