Activitat esportiva dirigida

Noves activitats dirigides a Vilanant! Dimarts i dijous a la sala polivalent de Vilanant. Per a inscripcions i més informació pots dirigir-te a la web del Consell Esportiu Alt Empordà: www.cealtemporda.cat Apunta’t! 

Ple ordinari del mes de novembre

L’Ajuntament de Vilanant celebrarà sessió plenària ordinària aquest dimecres dia 8 de novembre a les 20 hores. Se celebrarà a la sala de plens de l’Ajuntament de Vilanant.

Festa Major de Sant Martí a Taravaus

Inflables i jocs infantils Arrossada i vermut popular I el gran PEP POBLET No et perdis la festa major de Taravaus! T’esperem el dia 12 i RECORDA: si vols venir a dinar PASSA PER L’AJUNTAMENT A COMPRAR EL TIQUET!

Festa de Santa Isidre // FiraFlor

Activitats per a tothom, animació infantil, decoració floral i música. I si vols parada de segona mà, truca a l’Ajuntament, t’informarem! Programes i cartells informatius: Programa informatiu FiraFlor 2023 Cartell informatiu del Mercat de segona mà Cartell informatiu – Les veus del passat (Escape Room)

SOPAR DE DONES

Sopar de dones amb un to picant. Un tupper sex per descobrir, riure i passar una bona estona. DATA:El 07 de març | HORA:De les 21:00 a les 01:00 ORGANITZA L’ASSOCIACIÓ ACTIVA Més informació a l’Ajuntament de Vilanant 973 546 003 Cartell informatiu

1 2 3