Padró taxa per instal·lacions solars fotovoltaiques

Per resolució d’Alcaldia núm. 2024DECR000038 de l’Ajuntament de Vilanant, per la qual s’aprova el padró fiscal i les liquidacions integrants d’aquests de padró taxa per la cessió temporal de quotes de participació de les instal·lacions solars fotovoltaiques municipals, corresponent a 2024.

Nota informativa- Subvenció

DIPSALUT, organisme de salut pública de la Diputació de Girona, ha atorgat a aquest ajuntament una subvenció d’import  4.272,45 € per finançar les despeses derivades del funcionament ordinari dels consultoris locals.

Nota informativa – Subvenció

L’Ajuntament de Vilanant ha sol·licitat a la Diputació de Girona, participar en la convocatòria de subvencions als municipis de fins a 500 habitants de la demarcació de Girona per al finançament de les escoles, anualitat 2024.

Nota informativa – Subvenció

La Generalitat de Catalunya, Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural dins del marc de la convocatòria de les subvencions a ens locals de Catalunya per al desenvolupament d’actuacions de mitigació i d’adaptació al canvi climàtic per als anys 2023 i 2024, ha atorgat a aquest Ajuntament una subvenció per a la redacció d’un Projecte […]

CAVALCADA DE REIS A VILANANT

Entrada de ses majestats els Reis d’Orient pel CARRER FIGUERES Recepció a l’Ajuntament de Vilanant (Placeta, 3). Tirada de caramels i joguines Entrada a l’església de Vilanant. Entrega de regals als nens. PER PARTICIPAR enviar un E-MAIL a culturaiesports@vilanant.cat amb el nom del nen o nena i escriure UNA FRASE que vulgueu que els reis […]

Campament Reial a Vilanant

Dia 3 de gener a partir de les 18 h i fins a les 21 hores el casc antic de Vilanant es convertirà en un campament reial amb personatges que faran somniar als més petits per esperar la nit màgica de Reis. Un recorregut pels carrers cèntrics del poble on el patge reial podrà parlar […]

Activitat esportiva dirigida

Noves activitats dirigides a Vilanant! Dimarts i dijous a la sala polivalent de Vilanant. Per a inscripcions i més informació pots dirigir-te a la web del Consell Esportiu Alt Empordà: www.cealtemporda.cat Apunta’t! 

Ple ordinari del mes de novembre

L’Ajuntament de Vilanant celebrarà sessió plenària ordinària aquest dimecres dia 8 de novembre a les 20 hores. Se celebrarà a la sala de plens de l’Ajuntament de Vilanant.

1 2 3 12